Thursday 19 January 2012

Черната Златка – неграмотна!

Черното Злати все пак е изкласило, но е останало неграмотно. Хората, които знаят претенциите й да е ВИП персона, се чудят как изобщо е завършила 11 клас.

Веднага им идва на ум, че в училище някой я е побутвал, за да взема каква да е диплома. Иначе наистина е могла да остане като циганчетата – без кетап. Най-злопаметните и завистливите я бъзикат, че може и да е бутала тук-там, за да изкласи в учението. Тези неща са недоказуеми, разбира се, но резултатите са плачевни, а циркът – пълен, пише kliuki.bg.

Убийствената неграмотност на Златка лъснала в една от последните й прояви във Фейсбук. Там Златка се излага със следното излияние, което умишлено е представено в оригиналния му вид: ''И за да не ви озадЪчава това, защо в 11ч. бъх с такъв костюм- изискване от редактора на предаването! Сега дано някои момиченца са се успокоили”.

Макар грешките да не са чак толкова много и толкова груби, хора, които и под вола теле търсят, коментират правописа на Черната Златка така: ''И хора като тази, наглед симпатична, но адски проста девойчица, все още претендират да са някакви ВИП личности. Смехът е голям!''

No comments:

Post a Comment