Thursday 27 October 2011

Александра от "Х фактор" била гадже на Калин Вельов

Екзотичната красавица Александра, която подлуди със сексапила и таланта си съдията от "Х фактор" Мага, преди няколко години била гадже на перкусиониста Калин Вельов.

Според клюкарите тогава Сани пеела в една група с Вельов в Скандинавия, а музикантът е известен с предпочитанията си към мулатките. На пловдивчанката почти не й личи, че има и черна кръв в жилите си, но брат й бил типичен мулат, пише БЛИЦ.

Мага бе впечатлен от Александра още от началото на музикалния формат и непрекъснато й подхвърля двусмислици в ефир. На миналия концерт й заяви, че тя е много по-голяма от сцената на "Х фактор".

Тъй като пловдивчанката е в отбора на Магомед Алиев, двамата са почти постоянно заедно. Не е ясно дали обаче Мага ще може да изтика любимката си до финала на шоуто.

Отдавна за сигурна победителка се сочи Стела от Стара Загора. 21-годишната художничка непрекъснато дава интервюта по всякакви медии, рекламират я и в други предавания на Нова телевизия, като излъчват участието й от кастинга на "Х фактор".

Стела Петрова е много харесвана и от публиката, така че едва ли Сани ще може да я измести от челната позиция сред талантите.

No comments:

Post a Comment