Saturday 5 November 2011

Ван Дам мери обувки в София

Жан-Клод ван Дам разкри неподозирани таланти в четвъртък вечер.

Екшън асът, който снима в "Непобедимите 2" у нас, се превърна в главен герой на фешън сбирка на пъпа на София.

Той се появи за откриването на новия бутик на Пепина Маджарова и направо взе акъла на светското международно общество - в небрежно-спортен шик, с неизменните си сини очила и бейзболка, с вечната си усмивка и дискретно хищен към нежните създания наоколо поглед.

Той премери всекидневни боти и тузарски чепици в черно и кафяво, като одобрително коментираше качеството и класата на моделите. Белгиецът се изяви и като художник - върху рекламната стена той нарисува снажен юнак в стайлинга на Попай Моряка. Ван Дам не пропусна да похвали България и колко добре се чувства за пореден път на наша територия. Сред най-активно общуващите с него дами бяха Диана Любенова и Рени, пише в. "Стандарт".

Актрисата, която все по-често излиза "по живот" след раждането на дъщеричката си, отдавна е на "ти" с актьора, тъй като мъжът й Лес Уелдън е проспериращ продуцент в "Ню Имидж". Фолк фурията пък дори попя на Ван Дам, който през последните години доста добре се ориентира в клубния нощен живот в страната ни, включително и в чалгаджийския.

През това време армията на Маги Халваджиян окупира бутика. Кремена веднага се хвърли на патъците с висок ток в екстравагантни цветове. Мария Игнатова обу боти с достатъчно катарами.

Димитър Рачков сновеше между двете и също се прехласна по няколко чифта от изложените. Калин Сърменов и Мария Статулова отсрамиха отбора на "Седем часа разлика". Искра Радева направи разногледи дипломатите с опънат по перфектните си крака бял клин.

No comments:

Post a Comment