Friday 25 November 2011

С КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ СТАРТИРА ДИСКОТЕКАТА НА КОНСТАНТИН


Мощно парти разтърси Студентски град на 24 ноември вечерта, когато Константин официално влезе в новото си амплоа – на собственик на заведение. Колеги, приятели и стотици фенове дойдоха да подкрепят певеца и бизнес партньорите му и да се забавляват на купона по случай откриването на напълно обновената дискотека Plazza Dance Center в Студентски град.

Истинска плеяда от фолк звезди грееше в клуба – Преслава, Емануела, Илиян, Борис Дали, Джена, Галена, Кали, както и Лияна, разбира се, забелязахме на партито, а някои от тях излязоха и на сцената, за да попеят за стотиците гости. Напълно в тон с характера на Коцето програмата, подготвена за откриването, изобилстваше от хумор и закачки. Водещ беше Влади Въргала, в чийто филм „Шменти-капели” участва Константин, а гвоздей на веселбата – Краси Радков, когото видяхме в няколко от най-популярните му образи.

В ролята на премиера Бойко Борисов влезе известният комик, за да прережат заедно с Константин лента на сцената и да обявят дискотеката за официално открита. После го видяхме и като Гацо Бацов, и като Кръстника, и като професор Вучков, а по негово настояване Коцето демонстрира колко успешно може да го замести в ролята на Володя Стоянов. Първата песен, която прозвуча в клуба, беше „Палатка” на трио БИК – с атрактивно представяне на сцената. После видяхме и чухме и Лияна с „Ох, ох” и „Запознай се с мен”, и Илиян с култовата „Тупалка”. Специален поздрав отправиха Константин и съпругата му Надя към Преслава с „Като за финал”, а тя нямаше как да не я изпее, след като Коцето я изненада и й занесе микрофон до сепарето. После видяхме и нея, и Емануела да танцуват, но най-дейна в тази област беше Лияна, която не слезе цяла нощ от дансинга, заобиколена от фенове. Най-поздравявана от ди джеите беше Емануела – няколко парчета звучаха специално за нея и „новото й гадже”. Кой е щастливецът не стана ясно, но явно в личния живот на синеоката красавица има нов развой.

Въпреки че Денди обикаляше неуморно из клуба, за да „арестува” облечените според него неподходящо, нито една от фолк певиците не попадна под прицела му. Стилен тоалет в черно беше избрала Преслава, а Емануела, с която пристигнаха заедно, беше заложила на червено и черно. Елегантна, както винаги, Галена отново събра погледите на всички с новата си прическа, въпреки че не остана дълго заради участие. Лияна спираше дъха на мъжете със супер сексапилна къса рокличка, а тоалетът на Джена съчетаваше предизвикателно деколте с класическа дължина над коляното. Много суперлативи за визията си събра и красивата съпруга на Коцето – Надя, която се изяви като перфектна домакиня, обръщаше много внимание на гостите и се грижеше за комфорта им.

Не само фолк звезди бяха популярните лица, уважили откриването – видяхме още Румънеца, Мишо Шамара, Любо Ганев, Златка Райкова, Кубрат Пулев, Цецо Спасов, Мартин Биолчев. Там беше и Денис Касъмов, собственици на няколко други заведения в столицата, част от треньорското ръководство на футболен клуб Левски и още много спортисти – приятели на Коцето. Няколко ди джеи загряваха партито, като най-деен сред тях беше Цецо Лудата глава. Новият интериор на клуба получи комплименти от всички, а под звуците на най-актуалните фолк хитове и пожелания за още много и бурни купони веселбата за откриването продължи до ранни зори.

No comments:

Post a Comment